Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Bilferie

En bilferie i Prag er en billig og oplagt mulighed for danskereEn bilferie i Prag er en billig og oplagt mulighed for danskere. Afstanden er overkommelig. Lad Prag Eksperten stå for alt det praktiske, når du planlægger din bil ferie. Vi sørger selvfølgelig for alt omkring indkvarteringen - i en af vore dejlige lejligheder i centrum af Prag. Du forkæles med masser af plads, lave priser og god beliggenhed.

Vi hjælper dig af sted på din bilferie til Prag med rutevejledning og mulighed for at booke parkering allerede hjemmefra. Netop en god og sikker parkering er en af de sværeste opgaver at løse ved planlægning af  bilferien til en storby - men bare rolig. Den del har Prag Eksperten også styr på.

Så lad dig inspirere af hjemmesiden, og kig på vores udvalg af gode og billige ferielejligheder i menuen øverst i billedet. De vil være perfekte baser for bilferien, især hvis du inviterer familie eller venner med - så har I både gode soveværelser og dejlige fællesrum, hvor i kan dele dagens oplevelser.

Husk i øvrigt, at hos os modtager du fyldigt informationsmateriale på dansk. Her kan du læse om særlige regler for bilen i Tjekkiet, du kan få information om drikkevand, valuta, sikkerhed mm. Og bedst af alt, vi forærer dig vores helt egen fyldige og grundige guidebog, som er en stor hjælp ved din planlægning - uanset om det er bilferie eller andet, du overvejer. Alt dette får du kun hos os - og alligevel sparer du penge.

 

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker