Prag Eksperten som formidler af ferielejligheder i Prag

Det hele startede med ferielejligheder i Prag – men tiden er løbet fra den mulighed i min butik.

Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor det ikke længere er en mulighed at bestille ferielejlighed gennem Prag Eksperten – og hvorfor det stadig er klogt at handle i min butik!

Da jeg grundlagde Prag Eksperten i februar 2005, var det et usikkert marked for danske turister at finde og booke en ferielejlighed i Prag. Mange fik dårlige oplevelser og følte sig ikke sikre på, at det, de bestilte, var det, de fik.

Jeg havde rejst til Prag i mange år og havde opbygget personlige relationer med en del udlejere af ferielejligheder og derigennem også fået et netværk i netop den niche her i byen.

Så jeg grundlagde Prag Eksperten med udgangspunkt i at hjælpe med at booke ferielejligheder til danske gæster. I mange år var kombinationen af at håndplukke lejligheder til gæsterne kombineret med omfattende vejledning kernen i min virksomhed. Men af flere grunde er det ikke længere holdbart:

  • Covid gjorde, at mange af de lejligheder, jeg havde tilbudt og havde erfaringer med, blev taget af markedet
  • Nogle af mine mest troværdige samarbejdspartnere opgav deres portefølje og trak sig ud af markedet
  • De tilbageværende udlejere satte priserne op til niveauer, jeg ikke vil være bekendt at tilbyde
  • Et par af de tilbageværende udlejere har udskiftet nøglepersoner i deres organisation til mere kyniske og mindre troværdige personer, som jeg simpelthen ikke vil sende gæster til
  • Det er blevet nemt at finde ferielejligheder gennem samlede platforme, og derfor er der i mindre grad brug for, at jeg formidler kontakt til lejligheder

 

Af alle disse grunde tilbyder Prag Eksperten desværre ikke længere at formidle ferielejligheder i Prag.

I stedet vil jeg meget gerne stå til rådighed med samme mangeårige erfaring, grundige vejledning og personlige service, hvis du ønsker at booke et hotel gennem Prag Hoteller. Her tilbyder jeg konkurrencedygtige priser og en omsorg for den enkelte gæst, du ikke finder andre steder. Derfor vender de fleste af mine gæster tilbage og booker igen. Det bør du også prøve.

Du bør også overveje at deltage i en af de mange ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag – eller bestille en privat tur med dansktalende guide til din gruppe eller familie.

Læsehjørnet i Klimentska Penthouse